Kurkistus keittiöremonttiin

azalea1.jpg
Keittiö alkaa pikkuhiljaa valmistumaan, kuitenkin on vielä paljonkin kesken. Kodinkoneet ( paitsi jääkaappi) , koristelistat, sokkelit, valaistus, laatat sekä päätylevyt puuttuvat vielä. Välitilan tapetointikin on vielä edessä. Silti keittiön ilme on jo nyt muuttunut paljon. Edellisessä keittiössä ei ollut lähes lainkaan säilytystilaa, mitä tuntuu aina tarvitsevan paljon. Tässä on nyt hyvin tilaa ja osa laatikoista on vielä tyhjilläänkin ( ainakin toistaiseksi) ;). 

azalea4.jpg
Tasoiksi mietimme ensin vaaleaa marmoritasoa kunnes saimme kuulla sen olevan sopimaton keittiöön huokoisuutensa takia. Muista kivimalleista ei löydetty mieluista mallia niin päädyttiin helppohoitoiseen ja edulliseen laminaattitasoon. Ainakin toistaiseksi tykkään paljon. 🙂 
azalea6.jpg

azalea7.jpg
Muutama jo ehkä vähän jouluinenkin juttu on tullut jo kotiini. Kuten keittiön pöydällä oleva ”lumipallo” koriste. 🙂 

azalea8.jpg

azalea9.jpg
Laitoin Riviera Maisonin ihanan tangon leivinuunin viereen kiinni. 🙂 siihen saa kivasti patahanskat ja vaikka jonkun keittiöpyyhkeenkin. Vanhat toimivat rautaiset saksetkin haluaisin mukaan siihen roikkumaan . 
Alla vielä kuva keittiön ikkunaseinältä. Seinä, joka jää oikealle on vielä ihan kesken. Sillä seinustalla sijaitsee lavuaari, uuni, mikro, liesituuletin ja välitilaan tulee laatta. Laitan siitäkin kuvia kun saamme sen valmiiksi. 🙂

azalea10.jpg

azalea11.jpg
Poikien kanssa askarreltiin viikonloppuna ihka ensimmäinen kurpitsakin. 😉 
azalea.jpg
Lämpöistä marraskuun alkua!
-Netta-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *