Syyslomalla

hma4.jpg
 Haravoimme pihalla ja lehdistä teimme ison kasan, mihin oli kiva hyppiä ja pomppia. Pikku A:n pyöriessä kasassa, katosi hänen piponsa lehtien sekaan. Etsimme sitä varmaan kaksi tuntia , mutta alkoi olla niin hämärää jo , ettei se ollut ihan helppoa. Fammo löysi sen sitten seuraavana päivänä kun hänkin kävi pyörähtämässä lehtikasassa. 🙂 

hama1.jpg
Kävimme lauantaina ostamassa kotiin hama-helmiä ja se onkin ollut nyt poikien lempipuuhaa. Pikku H olikin tehnyt näillä jo eskarissakin , mutta pikku A:lle tämä oli ihan uusi juttu. 🙂 Pinterestistä löytyy hurjasti erilaisia ohjeita , mitä kaikkea näistä voikaan tehdä. Ajattelin itse tehdä lumihiutaleita koristeeksi ikkunoihin. 🙂 

hama.jpg
On ollut ihanaa aamuisin kun on ollut vielä pakkasta , käydä kävelyllä ja tulla sieltä kotiin juomaan kuumaa kaakaota ja kääriytyä lämpimään huopaan. 🙂 
Syyslomaviikko vietetään kotona, nauttien ihanista syksyisistä säistä, polttaen takkoja, saunoen, pelaillen ja haravoiden. Kovasti jo odotellaan lunta! 🙂 Mä en jaksaisi odottaa , että saisin jo tuoda hieman joulua kotiin. Kyselinkin jo mieheltä joko saisin laittaa kyntteliköt ikkunoihin , mutta minun pitää kuulemma odottaa joulukuun ekaan päivään! 
hma5.jpg
Värikästä syksyä!
-Netta-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *