Ruokailutilan penkki

ruokkis9.jpg
Siivoilin eilen verantaa ja kannoin sieltä huonekalut takaisin lämpimään. Me ei pidetä lämmitystä päällä makuhuoneen yhteydessä olevalla verannalla talvisin, sillä kylmillä ilmoilla emme oikein viihdykkään siellä, koska lämmöistä huolimatta lasiveranta on aina aika kolea. Meillä oli siellä istuimena vanha puinen penkki , jolle ei tuntunut löytyvän sisältä hyvää paikkaa , kunnes sain idean laittaa vaihteluksi kolme ruokapöydän tuolia pois ja penkin siihen tilalle.
ruokkis3.jpg
Itseasiassa tykkään muutoksesta paljonkin. 🙂 Lapsetkin tykkäsivät kun saivat syödä ihan vierekkäin. Penkissä on osittain hieman kolhiintunut maalaus ja voi olla , että maalaan penkin lähiaikoina uudestaan.  
ruokkis6.jpg
ruokkis1.jpg
Katselin tänään hullujen päiven valikoimaa ja ainakin uusia pyyhkeitä ja lakanoita laitan ostoskoriin. En usko , että menen paikan päälle vaan otan aamulla kupin kahvia tietokoneelle ja näpyttelen tilauksen rauhassa yöpuvussa kotoakäsin. 🙂 

Talveksi lisäilin mattoja lattioille lisää ja huomasin , että niitäkin tarvitsisi muutaman vielä. Zara homen mallistossa on kivoja mattoja. Meillä onkin entuudestaankin Zaran mattoja ja olen tykännyt niistä hirmuisesti. Osa on ostettu jo useita vuosia sitten ja näyttävät vieläkin ihan uusilta.
ruokkis4.jpg

 Nyt lähdetään vielä viemään isovanhempiem kutsut postiin. Esikoulu on järjestänyt isovanhemmille oman päivän esikoulussa lastenlasten kanssa. 🙂 Kiva idea minusta! 🙂 Mukavaa viikonalkua teille!

ruokkis.jpg

 -Netta-

2 kommenttia “Ruokailutilan penkki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *