Brambly hedge

syksy12.jpg
syksy.jpg
Meidän pihan vaahtera on saanut yllensä ihanan väripeitteen. Keräsimme lasten kanssa lehtiä askarteluun. Ikävä flunssa on pitänyt meidät muuten pääosin sisällä. Askarteluja jaksaa kuitenkin tehdä flunssasta huolimatta. 🙂

syksy2.jpg
Mies toi työpäivän jälkeen yllätykseksi neljävanaisen orkidean ja kortin missä luki ”rakastan sinua!” 🙂 

syksy3.jpg
Olen jo monta vuotta etsinyt lisä osia Brambly Hedge ( tiheikön väki ) astiasarjaan ja nyt minulla kävi tuuri sillä torilla oli myynnissä astiastoa mihin kuului kahvipannu, sokerikko, kermakko , vuodenajat kuppisarja ja niihin vielä kakkulautaset. 🙂 Vitsi voi olla iloinen tällaisesta löydöstä! 
Flunssaiselle pikku A:lle maistui lämmin mustikkamehu, korvapuusti ja mansikat. 

syksy6.jpg

syksy7.jpg
Kävimme alkuviikosta Fazerin tehtaanmyymälässä ja nyt on karamelli ja keksivarastot täynnä vähäksi aikaa. Kävin tänään hakemassa myös tilaamani tapetin värisilmästä. Tapetti tulee keittiön välitilaan sille seinälle missä ei ole hellaa eikä vesipistettä. 

syksy8.jpg

syksy9.jpg
Tässä vielä lautasia mitä minulla oli jo aikaisemmin astiasarjasta. 🙂 Ostin niille lautashyllyn keittiön seinälle , mutta luulen sen olevan kohta jo liian pieni jos löydän lisäosia sarjaan. 😉 

syksy10.jpg

syksy11.jpg
 Mulle tulee syksyisin aina kodista jotenkin ihana kotoisa fiilis. Viihdyn sisällä paremmin kuin hyvin ja tuntuu , että voisi vaan kokoajan järjestellä ja siivoilla kotona. Olen kaivanut kaapista kaikki ihanat lämpöiset torkkupeitot ja sohvatyynytkin. Ostin myös tänään ensimmäiset joulujutut. 🙂 Kyntteliköt olivat -50% alessa ja pattereilla toimivat, eli juuri sellaiset mitä olenkin etsinyt ikkunoiden väliin talveksi. En nyt sentään vielä laita niitä esille. Ehkä odotan marraskuuhun (jos maltan). 🙂 Joko te muut olette virittäytyneet syksyyn? 🙂

syksy13.jpg
-Netta-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *