15 syyskuuta 2015

sorsa1.jpg

sorsa2.jpg
Moikka! 🙂 Keskiviikkona kĂ€vimme tivolissa ja ostimme sieltĂ€ ihanan isot tikkarit. Ne oli melkein poikien pÀÀn kokoiset. Sattui vielĂ€ hyvĂ€ ja aurinkoinen sÀÀ tivolipĂ€ivĂ€lle. 🙂 Kotimatkalla purossa uiskenteli sorsia. Harmittelin , ettei sattunut leipĂ€pussia mukaan. 😉

sorsa14.jpg
sorsa.jpg

 Perjantaina saapui pihaan kuorma-auto ja sillĂ€ oli kyydissĂ€ meidĂ€n keittiönkaapit. 🙂 Muutama kaappi on jo saatu seinĂ€llekkin. 

sorsa15.jpg
Perjantaina saapui toinenkin tilaus missĂ€ oli jo joitain joulujuttuja. 😀 TiedĂ€n , ettĂ€ olen ajoissa , mutta jossain sisustusliikkeissĂ€ on vielĂ€ alessa joulujuttuja ja tulee se joulukin aika pian jo. 🙂 Paketointiin ostin suloiset satiininauhat puurullissa. Lapsille ostin Mailegin lÀÀkĂ€ripupun ja pienen hiiren sille kaveriksi ja tietenkin yövaatteet herra tohtorille. 🙂
sorsa9.jpg

sorsa16.jpg
Tilauksen mukana tuli Riviera Maisonin ja Greengaten talvikuvastot. Voih, voisin kotiuttaa lÀhes kaiken. <3
sorsa17.jpg
Palailen taas pian! 

-Netta-

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *