Olohuoneen tapetti

Viikonloppuna katselin koneelta tapettimallistoja ja tarjontaa oli niin paljon , että oli vaikae keskittyä koko selaamiseen. Menin sitten maanantaina Rautiaan haettuani pikku H:n eskarista. Siellä tapetteja oli jotenkin helpompi katsella kun pääsi ihan hypistelemään. Suurin osa heidän tapeteistaan oli tilaustavaraa. Aloitin siis valitsimisen niistä, mitä oli heti saatavana. 
Siinä ei ollut oikein mitään sellaista , minkä olisin juuri halunnut. Satuin sitten vilkaisemaan poistokoriin , missä oli tämä tapetti. 🙂 
rautia6.jpg

rautia2.jpg
Sopii hyvin tän talon henkeen ja toi kodikkuutta ihanasti olohuoneeseen. Tapettikin oli niin edullinen , että jos kyllästyy niin ei harmita vaihtaa sitä. 🙂 


rautia5.jpg
rautia1.jpg
 Puuseppäkin soitti minulle eilen ja keittiön kaapit on nyt valmiit toimitettavaksi. 🙂 Olisivat tuoneet jo huomenna , mutta emme ole silloin kotona niin sovittiin toimitus perjantaiksi. Meidän pitäisi vielä sitä ennen ehtiä hiomaan lattia, maalaamaan loput seinät ja lattian maalauskin. Tänään kuitenkin vietämme lasten kanssa päivän tivolissa joten voi olla , että tulee hieman kiire saada valmista perjantaiksi.

rautia3.jpg

rautia4.jpg
Nyt siirryn sohvalle testaamaan uutta lankaani, mitä siitä saisi tehtyä. Ehkä kaulaliinat pikkuisille. 🙂 
Aurinkoista syksyä!

-Netta-
rautia.jpg

Netta / Olipa Kerran Unelma - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *