Hedelmäsatoa

next7.jpg
Takat oli tänä syksynyä ensimmäistä kertaa päällä ja voi kuinka olenkaan ikävöinyt takana tuomaa kodikkuutta ja lämpöä. Oli ihanaa taas pitkästäaikaa kannella puita sisälle ja tuntea varpaissa ihana lämpö.  Aamupäivästä suuntasimme koko perhe ulos keräämään omenoita. viidestä puusta niitä tuleekin aika runsaasti. 🙂 Pojat söivätkin vitamiinit suoraan suihinsa. 

next2.png
next1.png
Luumupuut ja päärynäpuu notkuvat myös täynnä satoa , muttei vielä ihan kypsää sellaista. Pidän niin paljon syksystä ja nämä hedelmäpuut lisäävät vielä syksyintoa. 😀 

Tilasin pojille Nextistä taas vaatteita. 🙂 Pikku A:lle talvitakki sekä syystakki, housut, molemmille pojille talveksi yöpukuja, puseroita sekä aluspaitoja. Muistin pakettia avaessani taas miksi Next on aina niin ihana. Vaatteet tuntuivat niin pehmeältä ja hyvälaatuisilta , että tekisi mieli itsellekin tilata. Löytyisiköhän noita yöpukuja 165cm:lle 😉 

next3.jpg

next4.jpg
next.png
Meillä kävi pe pieni haaveri, pikku A kolautti otsansa pöydänreunaan ja nyt otsassa komeilee laastari. <3

next5.jpg
Omenoita saimme kerättyä korillisen ja poimin vielä kimpun minttua sisälle kuivumaan. 🙂 

next6.jpg
-Netta-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *