Belle & Boo

belle.jpg
 Aamun kaakao nautittiin ihanista Brably Hedgen kupeista. Samalla lueskeltiin uutta Belle&Boo Bubbles Before Bed kirjaa. 🙂 Belle & Boo sarja on ihastuttanut minut tĂ€ysin. Ennen tulostin tauluiksi heidĂ€n ihania kuvia ja askarteluvinkkejĂ€ pinterestistĂ€ kunnes sain tietÀÀ heidĂ€n verkkokaupastaan. 
belle1.png
Tilasin itselleni Belle & Boo askartelukirjan ja voi vitsit siinĂ€ on suloisia kuvia ja ihania askarteluohjeita. Toteutan niistĂ€ varmaan jokaisen. 🙂 
belle3.jpg
Lapsille valitsin iltasaduksi tai miksei vaikka pĂ€ivĂ€saduksikin suloisen Bubbels before bed kirjan.  Sekin sisĂ€lsi tarinan lisĂ€ksi myös askarteluohjeita ,  Belle paperinuken ja vaatteita paperinukelle. Kirja sisĂ€ltÀÀ kysymyksiĂ€ ja kohtia mihin lapsi voi itse kirjoittaa vastauksensa, nĂ€in kirja sĂ€ilyttÀÀ myös muistoja lapsuudesta. 🙂 

belle4.jpg
belle2.png
Samaa sarjaa tilasin myös lapsille ihanat leikkiastiat suloisessa pienessĂ€ talosalkussa. Pikku A:lla on ollut viimeaikoina kova into laittaa ruokaa ja tuonut meille kahvia milloin mistĂ€kin palikasta. 🙂 TĂ€mĂ€n setin kun hĂ€n nĂ€ki , en saanut hĂ€ntĂ€ moneen tuntiin pois leikeistĂ€. 🙂 Taisi olla mieleinen. 

belle5.jpg
Sarjaan kuuluu myös suloisissa pulloissa olevat saippuat. Nappasin tilaukseeni myös pupu muotin piparkakuille. 🙂

belle6.png
Syksyisin terveisin Netta 🙂

belle7.png

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *