Siili ja kesäistä herkuttelua

sateenkaari8.jpg
sateenkaari11.jpg
Viikkoon on mahtunut vaikka ja mitä kesäistä puuhaa, mm marjojen keruuta, vohvelien syöntiä, sateenkaaria, maalailua ja siilin ihastelua. 
Ystäväni oli kylässä ja juuri puhuimme siileistä ja kerroin , etten ollut nähnyt siiliä varmaan kahteenkymmeneen vuoteen ja ihan hetki sen jälkeen pusikosta kipitti silli meidän viereemme. Mikä sattuma! 🙂 

sateenkaari2.jpg
sateenkaari1.jpg

sateenkaari.jpg
Sain tuttavaperheeltä vanhan lipaston joka oli ollut heillä jo vuosia katetulla terassilla ja pöytätaso sekä maali oli päässyt hieman kärsimään. Nyt olen kunnostellut lipastoa. Laitan siitä vielä tarkemmin myöhemmin. 🙂

sateenkaari5.jpg
Ystävät toivat valtavasti kanttarelleja tuliaisina metsäretkiltään. 🙂 Nam! 
sateenkaari10.jpg
sateenkaari12.jpg
Muistatteko ne vanhanajan hernepussit vielä? Näin iltasanomissa jutun niistä ja päätin itsekkin tehdä sellaiset pojille. Meillä ei ollut kaapissa kuivattuja herneitä joten käytin täytteenä makaroonia. 🙂 Hyvin toimii niinkin. Tasapainoiluviestiä, koriin heittoa ja pussihippaa onkin leikitty nyt lähiaikoina paljon. 🙂 

sateenkaari13.jpg
Mukavaa sateista perjantaita! 
-Netta-
Ps. Mun on pakko vielä laittaa puhelimesta suloinen kuva pojista. Aamuisin heillä on tapana halata ihan kuin olisivat olleet kauankin erossa <3
IMG_5244.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *