19. Heinäkuuta 2015

oh4.jpg
Täällä vallitsee sunnuntain rauhallinen tunnelma ja on taas aikaa kirjoitella tännekkin. Meillä oli eilen tuttavaperhe lapsineen yökylässä ja vietimme mukavan illan. Nukkumaanmeno meni kyllä reilusti yli puolenyön meillä aikuisilla. Juttua riitti ja onneksi aamulla lapsetkin nukkuivat suht pitkään. 🙂 
Tänään ei ole väsymystä tuntunut , valvomisesta huolimatta.  Ihanaa kun on ystävinä samanhenkisiä lapsiperheitä.

oh5.jpg
Tässä nappasin muutaman kuvan olohuoneesta, jossa järjestyskin vaihtunut hieman viime kuvista. Olohuoneesen etsiskelen vielä sopivaa kirjahyllyä, ehkäpä tikkailla olevaa. Väliaikainen hylly siirtyy sitten pikku A:n huoneeseen. 

oh6.jpg

oh7.jpg
Nojatuoli nurkkakuksesta on tullut mulle lempipaikka istuskella. Siinä on mukava virkkailla ja lueskella ja samalla näkee koko tilan ja lapsien touhut. 😉

oh8.jpg
Olen aina ollut kova juomaan kahvia, mutta nyt viimeaikoina kahvin rinnalle on noussut suosikiksi minttutee. Niin hyvää! Sopii hyvin pataleivänkin kanssa. 😉 

oh9.jpg

oh10.jpg
Toivotaan , että aurinko ja hieman luvattukin helle saapuisi pian tuomaan enemmän oloa heinäkuusta. Tuntuu hullulta ajatella ,että esikoulun alkuun on enää kuukausi! Miten se kesä meneekin aina niin vauhdilla? 
Lämpöä päiviinne! <3 
-Netta-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *