Aurinkoinen perjantai

ruusut%2Bkol.jpg

ruusut8.jpg
Pääsiäinen on siivottu pois ja koti kylpee auringon valossa. Tänään on ihan mielettämän kaunis ja lämmin perjantai. Tässä koneella istuessani voisi melkein luulla , että ulkona on kesä. Järvellä näkyy uivan joutsenia, aurinko paistaa ja pikkulinnut visertävät ikkunalla. Aurinkokin lämmittää ikkunan läpi ihanasti. 🙂 


ruusut5.jpg
Päivät ovat menneet hujauksessa eteenpäin pääsiäisloman jälkeen. Heräsin tänän aamuna ihan torstaissa kunnes mies kertoi aamukahvilla , että nyt on kyllä jo perjantai. Miten voikaan viikko mennä näin nopeasti. 
Alkuviikosta istuimme ystävän kanssa iltaa, virkkasimme ja juteltiin kaikesta. Aloitin silloin virkkaamaan pikku H:n nallelle reppua. Reppu on vielä kesken mutta parit tossut sain virkattua välissä. 🙂 Muuta erityistä ohjelmaa tälle viikolle ei ole ollut ja silti se hujahti noin vain ohitse. Tuntuuko muista , että pidennetyn viikonlopun jälkeinen arki tuntuu luonnottoman lyhyeltä?
ruusut%2Bnel.jpg

ruusut6.jpg
Hortensiat kukkivat edelleen kauniisti olohuoneen sekä ruokailun pöydillä. 🙂

ruusut7.jpg
ruusut9.jpg

ruusut10.jpg
Laitoin pikku A:n huoneen vaatekaapin päälle vanhat jouluvalot ja sinne tänne pujotin noita pallokupuja. Huoneeseen tuli ihana tunnelma , varsinkin illan hämärtyessä valot pääsevät oikeuksiinsa. <3
ruusut%2Btok.jpg
Suloista viikonloppua teille kaikille!
-Netta-
Netta / Olipa Kerran Unelma - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *