22. maaliskuuta

tilda.jpg
Aurinkoa on riittänyt viimepäivinä , vaikka tänään onkin ollut kylmempi päivä selvästi. Käymme lasten kanssa kirjastossa n. kerran viikossa hakemassa aina jotain uutta luettavaa. Viimekerralla lainasin ihania Tilda kirjoja. Kirjoissa oli ihania ompeluohjeita ja takasivuilta löytyi myös kaavat. Ihan harmittaa kun joutuu nämä kirjat palauttamaan. 🙂 
Kirjojen myötä sain idean tehdä meille yhdestä huoneesta askartelu-/ompeluhuoneen. Meillä ommellaan ja askarrellaan niin paljon , että huoneelle olisi varmasti paljon käyttöä ja ei haittaisi vaikka työt jäisi joskus kesken ja levälleen. Tällähetkellä teemme kaiken ruokapöydän ääressä ja siihen ei oikein voi jättää keskeneräisiä töitä. Tänään olenkin jo etsinyt netistä pöytää , mikä sopisi hyvin ompelupöydäksi. Haluaisin sen olevan ns. kirjoituspöytä missä olisi myös hyllytilaa esim. langoille, napeille ja muille pikkutavaroille. Meillä on myös käyttämättömänä Pentikin vitriinikaapit jotka ajattelin ompeluhuoneeseen kangaskaapeiksi. 🙂

kuisti.jpg
Makuhuoneestamme on käynti ihanalle pienelle verannalle. Nyt talvella se ei ollut meillä lainkaan käytössä, sillä se on ollut ns. kylmää tilaa. Aurinko lämmittää nyt jo niin mukavasti , että siellä oli jo reilusti yli 20 astetta lämmintä. Laitoin patterinkin siellä päälle ylläpitämään lämpöä , ettei kukat palellu. 🙂 askartelimme poikien kanssa pieniä lintuja ja munia verrannan ikkunaan roikkumaan. Linnut tulostin täältä. Munat leikkasin vain kuvioidusta paperista. 🙂 
lintu.jpg

Suloista sunnuntaita!
-Netta-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *