Keväisiä päiviä

kori9.jpg

Aurinkoa ja lämpöä on riittänyt. Ulkona on jo pärjännyt päivällä ilman takkia pihatöitä tehdessä. Tähänaikaan vuodesta haravointi tuntuu ihanalta! Edellisen kotimme pihalle ei ollut lehtipuita lähes ollenkaan joten haravoinnin tarve oli lähes olematon. Nyt nautin (ainakin vielä) siitä , että saa haravoida pihaa. 🙂 Teimme viikonloppuna pihahommia ja kaivoimme liiteristä myös grillin esiin. 
Voi vitsit, että makkara maistui hyvältä pitkästäaikaa. 🙂 
kori10.jpg
Meidän vieressä on ranta missä käymme kävelyllä lähes päivittäin. Söimme tän vuoden ensimmäiset jäätelöt rantakiskan terassilla. Mies kävi viikonloppuna vielä uimassa avannossa, iltauinnilla sekä snnuntaina myös aamu-uinnilla. Minä ja lapset viihdyimme hyvin laiturilla katselemassa. 😉
Virkkasin pikku H:lle yllätykseksi kehdon hänen lempinallelleen. Sekä pikku A:lle korin pikkuautojen säilytystä varten. Valitsin väriksi suloisen mintunvihreän. 🙂 Olen jäänyt ihan koukkuun tuohon virkkaamiseen. <3 Voisin näin keväisin vain istua auringossa virkaten tai lueskellen.

kori11.jpg

Aurinkoista viikkoa teille! <3
-Netta-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *