Pikku A:n huone

paperinukke.png
makkari%2B10.png
 Oikein hyvää ystävänpäivää teille ihanat lukijat! Olette jokaikinen minulle tärkeitä. <3 Meillä on tänään toinenkin syy juhlaan, meillä vietetään tänään hääpäivää myös. Ensin suunnittelimme lähtevämme ulos syömään kaksin, mutta päätimmekin viettää päivän kotona lasten kanssa. Ovathan he iso-osa avioliittoamme ja kuuluvat myös silloin mukaan juhlimaan sitä. 🙂
Vietimme siisi perhepäivän kotona. 

makkari5.jpg

makkari2.jpg
Pojat ovat vielä flunssaisia joten tämä päivä on vietetty sisällä kokonaan. Teimme lasten kanssa paperinukkeja. Tulostin ne netistä paksulle valkoiselle paperille , että kestävät paremmin leikkimistä. Joskus olen laminoinut myös paperinuket, mutta silloin vaatteet eivät pysyneet niin hyvin nuken päällä. 
ruokkis.png

Tällä viikolla emme ostaneet kertaakaan kaupasta leipää vaan teimme joka päivä tuoretta leipää itse. 🙂 
Pikku A:n huonekkin on lähes valmistunut. Huoneesta puuttuu kyllä vielä tuoli pöydän edestä, matto sekä kattolista ainakin. Vaikka pikkuinen on vasta 2-vuotta ajattelin , että on hyvä hommata hänellekkin jo oma piirrustuspöytä pikkupöydän kaveriksi. Tälläkin hetkellä A maalaa omassa huoneessaan pöydän ääressä. 🙂 Taisi olla siis hyvä idea. 😉
leipa%CC%88.jpg
Alkuviikosta oli ihanan aurinkoisia ja lämpimiä päiviä. Tuntui melkeen keväältä! <3 Pikkuinen oli silloin vielä terveenä joten ulkoilu maistui meille molemmille hyvin. 
leipa%CC%881.jpg

Aurinkoa päiviinne!
-Netta-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *