Kotoisa sunnuntai

sunnuntai1.jpg

sunnuntai.jpg

Rauhallinen sunnuntai. Aurinko on tänään ihanasti taas paistellut taivaalta. Mieheni kävi pari päivää sitten ystävänsä luona kylässä joka oli tehnyt herkullista leipää. Sovelsimme reseptistä meille mieluisan leivän ja voi taivas se on hyvää! Mies teki leivän itse alusta loppuun ja tuoksukin oli jo niin hurmaava , etten olisi edes malttanut odottaa leivän valmistumista. Taikina on onneksi todella helppo ja nopea tehdä. 🙂 
Leipä menikin kerralla joten nyt meillä on toinen taikina kohoamassa jotta saamme huomennakin tuoretta leipää. Teimme tälläkertaa taikinan tuplana. 🙂 Ohjeen leipään löydät täältä.

sunnuntai4.jpg

sunnuntai5.jpg
Eilen jatkoimme remonttia ja nyt on pikkuisen huoneesta purettu levykatto, maalattu alta paljastunut sormipanelikatto, seinät paikattu sekä maalattu, lattia  hiottu ja kertaalleen maalattu. Illalla maalaamme vielä toisen kerroksen lattiiaan ja huomenna pääsen jo kantamaan huoneeseen tavaroita. Listat kylläkin puuttuvat vielä lattiasta sekä katosta, sillä tilasimme ne puusepältä ja niissä menee omaaikansa saada ne. Laitan huoneen kuitenkin jo käyttöön sillä pikkuinenkin kaipaa jo omaa leikkitilaa. Huoneessa on myös pönttöuuni joka pitäisi maalata. Sen taidan tehdä samalla kun asennetaan listat. Odotan jo, että pääsen laittamaan teille kuvia huoneesta. Laitan jo nyt kun saan sen sisustettua vaikkei huone täysin valmis silloin olekkaan. 
Palailen taas pian, rauhallista sunnuntaita!
-Netta-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *