Talvinen sunnuntai

aamupala1.jpg
Miehen lähtiessä töihin aamu rauhoittuu ja laitoimme lasten kanssa aamupalaksi croisantteja sekä jälkiruuaksi omenaviineriä. Ulkona on tullut varmaan kymmenen senttiä lunta ja jopa minunkin oli vaikea keskittyä aamupalaan , sillä halusimme kaikki jo kovasti ulos touhuamaan. Minä ja pojat ollaan selvästi talvenlapsia. Lumi saa meidät kaikki iloisiksi ja innostumaan ulkoilusta.
aamupala2.jpg

aamupala4.jpg

Päivän yksi parhaimmista hetkistä on aamupalahetki. Lapset ovat vielä hieman unisia ja käpertyvät mielellään äidin syliin. 🙂 Pojat ovat jo sen verran isoja , että sylissä oleminen vähenee kokoajan. Aamuisin kuitenkin pääsen vielä nauttimaan siitä , että he kaipaavat syliä. <3 Tänään syötiin aamiainen ja suunnattiin sen jälkeen heti ulos.

aamupala.jpg

lumiukko1.jpg

lumiukko2.jpg

Teimme lasten kanssa meidän pihaportille nallelumiukon. Sillä on mukana matkalaukku ja se liftaa nyt portilla päästäkseen seikkailuihin. 😉

lumiukko3.jpg

lumiukko6.jpg

lumiukko.jpg

Eilen teimme ison kattilan lihakeittoa ja sisälletullessa pääsimmekin heti laittamaan keittoa lämpenemään. Mikään ei ole parempaa kuin rauhalliset sunnuntaipäivät ja paljon lunta! 🙂
Rauhallista ja iloista sunnuntaita teille kaikille!
-Netta-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *