Kirjastohuone

kirjastohuone.jpg

kirjastohuone%2B12.jpg
Hei kaikille! <3
Kävimme tänään lasten kanssa tutustumassa uuteen kotikuntaan. Pulkka oli mukana ja lapset istuivatkin kyydissä lähes kokoajan. Ihanan talvinen sää, mutta kylmä tuuli ajoi meidät käymään paikallisissa putiikeissakin pyörähtämässä. Lapset saivat valita omat uudet uninallet paikallisesta sisustusliikkeestä. Niistä ei nyt kuvaa ole sillä pikkuiset ovat juuri päiväunilla, tietenkin uusien nallejen kanssa. 🙂 Esikoinen ei kylläkään enää nuku päiväunia , mutta loikoilee usein kirjan tai padin kanssa sängyssä. 
Nappasin muutaman kuvan meidän kirjastohuoneesta. Täällä tullaan myös tekemään pintaremonttia 
kun pääsemme siihen asti. Nyt huone on sävyltään vihertävä, mikä ei kovin ole mieleiseni väri sisustuksessa. 
kirjastohuone5.jpg
kirjastohuone2.jpg
 Huonekaluina meillä on perinteistä Boknäsin mallistosta. Kirjahyllyä tulemme lisäämään vielä. 🙂
kirjastohuone7.jpg
 Maapallo konjakkipöytä on muodostunut minulle silmäteräksi. Pidän kovasti siitä. 🙂
kirjastohuone%2B11.jpg
kirjastohuone%2B13.jpg
Tänään suunnittelimme myös arkkitehdin kanssa tuota tulevaa vaatehuoneeni remonttia ja ilmeni , että onkin mahdollista toteuttaa huoneesta walk in closet tyyppinen ratkaisu. Odoton jo innolla juuri sitä osaa remontissa. 😉 Keittiö uusitaan myös ja olemme pyytäneet puusepältä tarjouksen jonka saamme viikonlopun aikana. Silloin olemme taas viisaampia keittiönkin suhteen. 🙂 Niin kovasti tapahtuu , mutta silti olo on ihanan lämmin, kotoisa ja rauhallinen. Jotenkin tuntuu kuin olisin viimein kotona, siis oikeasti KOTONA. <3 Pidän tästä talon omasta tunnelmasta sekä ympäristöstä niin kovasti. Nyt täytyy taas mennä sillä esikoinen tulikin jo hakemaan minua mukaan muotoilemaan tänään aikaisemmin tehdyllä taikataikinalla. 
Mukavaa keskiviikkoa! <3
-Netta-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *