Kurkistus olohuoneeseen

olohuone%2B4.jpg
olohuone3.jpg
Olohuone ei ole remontiltaan vielä täysin valmis. Huoneessa ei ole vielä muutakuin maalattu seinät. Seiniin on tulossa vielä puolipeilipaneeli, ikkunat entisöidään, katto sekä lattia maalataan ja listat vaihdetaan. Kerroin jo aikaisemmin kuinka haaveilin uusista sohvista. Nyt ne ovat viimein täällä ja vanha sohva sai siirtyä toiseen olohuoneeseemme. 

olohuone%2B1.jpg

olohuone%2B2.jpg
Eilen löysin läheisestä siustusliikkeestä viinitelineen joka sai toimia maljakkona tälläkertaa. 🙂 Olohuoneessa oleva kirjahylly on pienokaisen huoneeseen tulossa , mutta nyt se huone on täysin remontin alla niin hyllykkö saa majoittua olohuoneeseen siksiaikaa. Olohuoneeseen kaipaisinkin suurta, lähes kattoon asti olevaa kirjahyllyä. Paljon haluttuja huonekaluja puuttuu vielä , sillä käytössä on tällähetkellä kymmenen huonetta ja huonekalut entisestä kodista eivät riittäneet kalustamaan kaikkia huoneita. Pikkuhiljaa etsimme sopivia kalusteita. 🙂

olohuone%2B5.jpg
olohuone%2B7.jpg
Ruokailutilaan laitoin lipaston joka oli ennen olohuoneen puolella. Se sopi sinne täydellisesti. 🙂 Orkidea ruokapöydän päällä muistuttaa jo lähestyvästä keväästä. 

olohuone%2B8.jpg

olohuone.jpg
Lumista viikonalkua!
-Netta-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *