Vaatehuone

vaatehuone%2B4.jpg
Laittelin tänään jo vaatehuoneeseeni vaatteita vaikka tuokin huone joutuu remontin käsittelyyn jossainvaiheessa. Oli vain niin vaikeata etsiä sopivia vaatteita laatikoista. Hyllyt uusitaan osittain puulla ja osittain lasilla (sitten joskus) . 🙂 Nyt tämä saa kelvata tällaisena. Ihan hyvä siitä nytkin tuli vaikka ensin kauhistelin nykyisiä hyllyratkaisuja. 
vaatehuone%2B3.jpg
vaatehuone1.jpg

vaatehuone.jpg
Kuvat otin nyt illalla hämärässä , mutta rempan jälkeen lupaan ottaa paremmat kuvat. 😉 Osa vaatteista sai jäädä ullakolle odottamaan myös valmista. Eihän nyt ole edes juhlia tiedossa, joten mekot ja juhlavaatteet voi hyvin levätä vielä laatikoissaan. Tällähetkellä päällä pyöriikin lähes joka päivä maalissa olevat pöksyt ja joku ainakin yhtä maalinen paita. 🙂 Täällä on tultu lämmitettyä puusauna lähes päivittäin. Ehkä lie jonkinäköinen alkuinnostus tai sitten vain se fakta , ettei remonttipöly ja maali tunnu puhdistuvan pelkässä suihkussa. En ollut muistanutkaan miten suuri ero puusaunan löylyissä on sähkösaunan tuomaan löylyihin. Äitini äidillä oli puusauna ja siellä pienenä kyllä saunottiin , mutta itsellä on aina ollut sähkösauna käytössä. Se tunnelmakin on niin ihana kun kävelee puukorin kanssa saunalle ja lämmittäminenkin on oma juttunsa. Esikoinen on mielellään mukana aina saunan lämmityksessä. 🙂 
Oletko itse enemmän kätevän sähkösaunan kannalla vai perinteisen puusaunan? 🙂
Mukavaa sunnuntaita, me mennään lämmittämään saunaa! 😉
-Netta- 

Netta / Olipa Kerran Unelma - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *