Jouluksi uuteen kotiin

Talokaupat on nyt tehty ja meillä muutto edessä kuukauden kuluttua. On aika jättää hyvästit kodille jonka olemme itse rakentaneet. Tavallaan tosi haikeata , mutta samalla olen todella innoissani. Kotiin on muodostunut valtava kiintymyssuhde ja on vaikea vielä ajatella toista taloa kotina. Varmasti siitäkin muodostuu meille koti! Tähän taloon on muodostunut niin paljon muistoja joita jään kaipaamaan. <3 Tietenkin ne säilyvät sydämmessä vaikka emme talossa enää asuisikaan.

13.jpg

11.jpg

9.jpg

7.jpg

6.jpg

3.jpg

12.jpg

2%2B(1).jpg
Tässä kuvia talon myyntiilmoituksesta. Voi olla , että nyt blogin puolella on hetken hiljaisempaa kunnes muutto on saatu tehtyä. Yritän kuitenkin välillä tulla kertomaan kuulumisiamme. 
-Netta-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *