16. lokakuuta 2014

chanel1.jpg

 Syksyyn sopeutuminen ei ole yhtään ollut niin hankalaa sillä lähes joka päivä aurinko on ollut mukana pehmentämässä laskua kohti talvea. Tänä aamuna nukuttiin ihanan pitkään ja eilinen ilta oli mitä parhain aikoihin. Mies palasi pieneltä työmatkalta ja voi veljet , että osasi olla ikävä. Keittiöön ilmestyi miehen matkan aikana muutama jätesäkki täynnä tavaraa. (Ei kannata lähteä matkoille) Sain aikani kulumaan nopeammin kun touhusin kaappien parissa. Miten sinne kertyykin niin paljon kaikkea turhaa. Paljon vanhoja sisustuslehtiä mitä ei kuitenkaan tule enää selailtua kun uusia tulee kuitenkin. Astioita on myös jäänyt kaappien takaosaan lojumaan. Nyt saa ystävä uuteen kotiinsa hänelle mieluisia astioita , mitkä olivat meille jääneet käyttämättä. Löysin kaappien kätköstä myös pikkuisen vanhan tutin joka saatiin sairaalasta mukaan. <3 Voih! Sen säästin!

chanel3.jpg
Korujakin joutuu käymään vähänväliä läpi ja olen huomannut , että viimeaikoina koruiksi päätyvät aina samat nahkaiset Marc by Marc Jacobsin rannekket. Joko mustana tai beigenä. En ole varmaan tänä vuonna oikein muita pitänytkään.  
ananas.jpg
Nyt hedelmäsalaatin kimppuun. En ole varmaan vuoteen sitäkään tehnyt. Nyt tarvitaan vitamiineja ettei esikoisen alkava flunssa saa otetta. 
Pitäkää huolta toisistanne! <3
-Netta-

Netta / Olipa Kerran Unelma - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *