Takan lämmössä

takka.jpg

 Ulkona sataa kaatamalla pitkästäaikaa. En muista olenko kertonut , että pidän sateisista päivistä. On ihanaa kun voi olla sisällä takkatulen ääressä, askarrella, leipoa ja puuhata sisällä hyvillämielin. Eikä pieni sada haittaa meillä ulkoiluakaan. Kunhan on hyvät säänkestävät vatteet niin pysyy kuivana. 🙂 
Tänään flunssa ja sade yhdessä saivat kuitenkin pysymään sisällä. Tein lapsille taikataikinaa ja sen parissa puuhastellen menikin toista tuntia. Takka on tänään lämmittänyt ihanasti puuhastelujamme. Seuraavaksi ompeulukaupassa käydessämme yritän löytää paksun ns.lapsiturvallisen neulan , että voin opettaa esikoiselle säkkikankaan koristelua. Muistan tehneeni sitä pienenä ensimmäisinä ompelutöinä. Siinä oppii hyvin neulan käyttöä.  
IMG_6994.jpg
IMG_7079.jpg
IMG_7093.jpg
Sulon suurinta herkkua on persilja, ihan niinkuin minunkin. 🙂 
puppe.jpg

pojat.jpg
 Kokeilen taas kerran ostaa bonsain. Näitä on ollut meillä jo neljä suurempaa ja kolme tällaista pientä. En vain millään ole saanut niitä selviämään talven yli. Saa nähdä kuinka tämän käy. Yritän parhaani! 🙂 Pitäisi varmaan hankkia kasvatuslamppu tuomaan lisävaloa talven pimeyteen. Äidilläni sellainen valo pelasti puun talven yli. 🙂

IMG_7100.jpg

Lämpöistä ja raikasta syksyä!
-Netta-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *