Little Rufus

little%2Brufus.jpg
IMG_6969.jpg
Aurinkoista torstai päivää!  🙂 Postimies kiikutti meille ihanat Little Rufus palikat. Ne oli värisävyiltään niin ihanat ja niistä on nyt koottu monesti torneja ja niiden ollessa niin kevyitä, ei haittaa jos ne kaatuvat syliin. Pikkuinen tykkää kovasti! 🙂 
IMG_6971.JPG
Kodin1:sen valikoimassa oli kaikki pussilakanat -40% alennuksessa joten ostin sieltä uudet ihanat pellavalakanat. Olen niin ihastunut pellavaan niin vuodevaatteissa kun vaatteissa muutenkin. Ihana materiaali joka pehmenee vain mitä enemmän on käytössä. 
pellava.jpg
Käytiin ikeassa hakemassa turvalaidat pikkuisen sänkyyn , että voisi pikkuhiljaa siirtä pikkuisen omaan sänkyyn nukkumaan. Ollan nukuttu niin hyvin vierekkäin , että tuntuu haikealta siirtää pientä omaan sänkyyn nukkumaan. Eihän meillä mikään kiire ole! 🙂 Lapset ovat niin pienen hetken pieniä , että tällaisten asioiden kanssa en turhaan kiirehdi vaan nautin siitä kun saan herätessäni nähdä ensimmäisenä pienen suloiset kasvot vieressä. Tämä järjestely on toiminut meillä hyvin enkä koe vieressänukkumisesta olevan mitään haittaakaan. Jokainen tyylillään! Musta rakkautta ei voi antaa liikaa ja haluan olla mahdollisimman paljon läsnä/ lähellä lapsiani niin kauan kun he sitä tuntuvat tarvitsevan. Samalta ikean reissulta pikkuinen löysi muffinsseja ja kakkupaloja. Olenkin saanut monet kakkukahvit sen jälkeen. 😉 
kakkukahvit.jpg
-Netta-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *