Perjantai 12. syyskuuta

lehti.png
Uusin Jeanne d`Arc Living lehti, kuppi kahvia ja kynttilän tuoma tunnelma. Ihana syksy! Tänään iltapäivästä pikkuisen nukkuessa päiväunia ajattelin kaivaa esiin taas ompelukoneen , sillä silityslautani kaipaa uutta päällistä kipeästi. Irroitin jo vanhan päällisen ja piirsin sen avulla kaavat uuteen päälliseen. Saa nähdä millainen siitä tulee. 🙂
kukat.png
Iltapäivästä saapuu myös ikkunanpesijä. Lopputulos on varmasti puhtaampi noin ammattilaisen tekemänä. Taidan katsoa sivusilmällä vinkkejä hyvään ikkunanpesuun. 😉 
IMG_6933.JPG

IMG_6936.JPG
Esikoisen huone alkaa olla järjestyksessä. Vielä pitäisi löytää se sopiva tapetti. Esikoinen taitaa olla äitiinsä tullut , sillä oli innoissaan mukana järjestelemässä ja sisustamassa. ”Tää menis tähän ja toi näyttää kivalta tossa”. Nyt on kaikki paloautot esillä vitriinikaapissa ja ylimmällä hyllyllä ne tavarat mihin pikkuveljen ei tarvitse ylettyä. 😉 
talja.png
Iloista ja rauhallista viikonloppua!
-Netta-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *