Huoneiden vaihtoa

hortensia1.jpg
Meillä vallitsee tällä hetkellä pienoinen kaaos. Suunnittelin pienokaisen huoneeseen uutta sisustusta , mutta se ei mittojen puolesta onnistunut ja sopivaa tapettiakaan ei kauppakierroksilta löytänyt. Jotain oli pakko saada uudistaa niinpä päädyimme esikoisen kanssa ideaaan. Hän sai isomman huoneen itselleen ja meidän makkari siirtyi hänen vanhaan huoneeseen. Täällä esikoisen uudessa huoneessakin on tapetti menossa vaihtoon. Mietin joko kartta-aiheista tapettia tai raitatapettia (beige, valkoinen ja sininen). Vanhan tapetin poistaminen ei ole mulle niin tuttua , mutta on kai välillä myös hieman haastavaa. Saa nähdä! 🙂 Huoneet eivät ole vielä ihan valmiit, sillä käymme samalla kaikki lelut sekä vaatteet läpi ja karsimme turhat pois käytöstä. 
Olohuoneen hortensia on jo kukkinut ainakin kolme kuukautta ellei enemmänkin. Jotenkin sen vihreys ja raikkaan valkoiset kukat muistuttavat vielä pois hiipivästä kesästä. 
Hugo.jpg
Oikeasti on vaan tosi kiva olla ihan vain kotona puuhaillen ja sen kummempia menoja suunnittelematta . Kesällä oli paljon ohjelmaa joten tämä syksy on tuntunut ihanan rauhalliselta ja jotenkin sitä nauttii hirmuisesti rauhallisista kotipäivistä. Toivottavasti teillä kaikilla on juuri sellainen koti missä sinä viihdyt ja tunnet olosi kotoisaksi. 🙂 Mielestäni kodintuntua ei tuo huonekalut, tavarat, tekstiilit vaan ihmiset ja se tunnelma. Meillä on täällä kodissa turvallinen ja hyvä olla. 🙂 
Lämpimiä syksyisiä päiviä teille! <3
-Netta-

Netta / Olipa Kerran Unelma - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *